• HK1
  • HK-2
  • HK-3

Kategori populér

  • Daging

    Meat
  • Bungbuahan

    Fruits
  • Sayuran

    Vegetables
  • factroy

Naha Pilih Kami

  • 100% Pangan Organik Seger

    Shijiazhuang Huikang food Co., Ltd. didirikan dina taun 1993, kalayan modal anu kadaptar 10 juta RMB. Éta perusahaan pengolahan pangan ageung sareng ogé mangrupikeun gabungan produksi, pamrosésan sareng perdagangan.
    Perusahaan pangan Huikang perenahna di propinsi Zhengding, propinsi Heibei, caket bandara Shijiazhuang, caket jalan tol Beijing-Shenzhen, sareng 240Km ka Beijing, 350km ti Pelabuhan Tianjin. Aya posisi géografi anu utami sareng fasilitas patalimarga anu merenah.

hk_pc_logo
  • AIRPLANE SELATAN ROAD ZHENGDING SHIJIAZHUANG HEBEI CHINA
  • Telepon: 0086- (0) 755-82450060
  • E-mail: qiukun@chinahuikang.com

bérita paling énggal

  • 20/09/20
    Kumaha Cara Mikat Pelanggan Pikeun Daging Indu ...
  • 20/09/20
    Kumaha Ngolah Daging sacara Ilmiah Dina Kulawarga
  • 20/09/20
    Pangetahuan Kasalametan Sareng Kaséhatan Éta Man Man ...

buletin